У понеділок «Ревізор» покаже, що знайшов у «Старій Піцерії» (Відео)

Опубліковано:
8 Жовтня, 2017

Новий випуск “Ревізора” з перевіркою деяких тернопільських закладів у ефір “Нового каналу” вийде у понеділок, 9 жовтня. Відразу після цього випуску вийде програма “Страсті за Ревізором”, у якій тернополяни відстоювали честь міста,- пише te.20minut.ua.

Новий ревізор Микола Тищенко з командою у Тернопіль приїжджав ще у травні. Тоді він проводив ревізію у “Старій піцерії”, “Оскарі”, “Файному місті” та ще в кількох закладах. Жоден з них нагороди не отримав.

Ревізію у “Старій піцерії” Тищенко проводив 18 травня. Тоді його поява в закладі, який знає кожен тернополянин, викликала ажіотаж. Наступного дня, 19 травня, він перевіряв “Файне місто”. Тоді Микола Тищенко сказав, що у Тернополі вони перевірили ряд закладів, у деяких розчарувались. Також ведучий згадав і про Сергія Притулу, який у Києві хвилювався, бо перевіряють його місто.

У вересні на зйомки “Страсті за Ревізором” їздили представники цих закладів та представники міської ради. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #катя калуш, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #програма, #ревізор, #сергій притула, #Стара піцерія, #страсті, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: