У Тернополі завершили прийом проектів на “Громадський бюджет”. Загалом було подано 65 ідей на суму майже на 39 мільйонів гривень.

Наразі усі проекти допущені до розгляду номінаційного комітету. Вони перевірять проекти на дотримання усіх норм і лише після цього розпочнеться голосування за обрані проекти.

Голосувати за найкращі ідеї цього року зможуть лише тернополяни.

Нагадаємо, що у 2018 році на реалізацію проектів «Громадського бюджету» передбачено 9 млн. 400 тис. грн. Голосування за проект триватиме з 24 жовтня по 7 листопада 2017 року.

 – Цьогоріч основний акцент робили на тому, щоб проекти носили загальноміський характер, – розповіла в ефірі канала ІНТБ начальник  відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Мар’яна Зварич. – Дуже багато проектів є пов’язані з облаштуванням різної інфраструктури. Зокрема, є проекти  спортивної тематики. Це і  облаштування спортивних майданчиків і дитячих майданчиків. Також у “Громадському бюджеті” серйозно представлена сфера ЖКГ, освітня та інформаційна сфери. Подані кілька проектів про організацію різних заходів у місті, популяризація Тернополя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадський бюджет, #гроші, #ініціативи, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: