У районах Тернопільщини пройшла акція «Збери посилку бійцям АТО»

Опубліковано:
6 Жовтня, 2017

Територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» провела у районах Тернопільської області благодійну акцію «Збери посилку бійцям АТО».

«Благодійна акція тривала упродовж тижня. Допомогу для бійців зібрала кожна районна організація обласного осередку нашої партії. Посилки вони передають до Тернополя, а з офісу обласного осередку партії відправимо військовослужбовцям. Це не перша акція, яку проводимо на підтримку бійців АТО. Ми систематично вивчаємо потреби воїнів, які захищають територіальну цілісність і суверенітет нашої держави і по можливості надаємо допомогу», – зазначає керівник Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Володимир Дзудзило.

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #благодійна допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #солідарність, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: