Тернопільського рятувальника нагородили орденом «За спасіння життя» (Фото)

05.10.2017 08:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Тернопільський рятувальник Сергій Манзій отримав почесну нагороду – орден «За спасіння життя» » імені Л. Ковальчука. Працює чоловік заступником начальника 1-го державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС України у Тернопільській області майор служби цивільного захисту, неодноразово чинив подвиги під час виконання своїх обов’язків, рятував людські життя, ризикуючи власним.

null

Колеги Сергія Манзія пригадують, що зокрема, 28 червня рятувальник став свідком події, яка могла б закінчитися фатально, якби не його допомога. Близько 13:40 громадянин, 1992 року народження травмувався, стрибаючи із оглядової вишки у воду на пляжі «Циганка», що у місті Тернопіль. Проходячи поблизу, Сергій побачив, як хлопець виплив на поверхню води, не подаючи ознак життя. Не втрачаючи ні хвилини, рятувальник кинувся на допомогу та разом з іншими відпочиваючими, Сергій доправив потерпілого до берега, надав домедичну допомогу та передав хлопця працівникам швидкої.

null

Загалом цю відзнаку вручили шістьом номінантам з України та зарубіжжя. Орденом  тернопільського рятувальника урочисто нагородили у Тернопільській єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Цю нагороду у 2015 році заснував Благодійний фондом «Вірую», аби вшанувати  медичних працівників, осіб чи організацій, які рятували життя інших, а також за наукові досягнення в галузі медицини, які дали можливість зберегти здоров’я українців. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі