“Погода в другій половині жовтня може ускладнити роботу окремих галузей господарства посилення поривів вітру, рясні опади і локальні дощові паводки. В окремі дні не виключаються і короткочасні зимові явища, наприклад, випадання першого снігу, утворення ожеледі або налипання мокрого снігу”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, протягом жовтня очікуються різкі перепади температури, посилення вітру, дощі та заморозки. Середня місячна температура очікується в межах +7 … + 12 градусів тепла.

Погода на найближчі декілька днів, від Наталки Діденко:

Фронт атмосферний ще ніби й далекувато, але вже сьогодні він захмарить західні області України і почне свої осінні дощі.

А вже завтра дощі дійдуть до Києва.

Взагалі, завтра, 4 жовтня, дощі пройдуть у західних областях, північних, у Вінницькій та Кіровоградській, а надвечір дійде вологе повітря до Черкащини та Полтавщини.

 

Східна частина України та більшість півдня будуть у сухій погоді. Оскільки схід ще належатиме впливу антициклону, тобто, ніч буде ясною, то й заморозки залишаються у східних областях. І ще може східні райони Дніпропетровської та Запорізької областей зачепить заморозками.

А ось західна хмарна волога прикриє небо, тому заморозки на решті території поки що відступлять.

Вдень в Україні – не мед, +10+14 градусів. На півдні солодше) – +14+19 градусів.
У Києві завтра хмари та дощ, вночі +6+8, дякуємо, хоч без заморозків, а вдень 4 жовтня +11+13 градусів.

Поки що, найближчим часом, такої погоди, щоб “упасти-не встать” не бачу, в сенсі, тривалого тепла та сонця. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жовтень, #наталя діденко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #сніг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: