Спокусливі форми затьмарили обличчя американської моделі (Фото)

Опубліковано:
3 Жовтня, 2017

30-річна канадська фітнес-модель Аманда Лі, за життям якої в соціальній мережі Instagram стежать понад десять мільйонів користувачів з усього світу, ніколи не думала, що користуватиметься такою шаленою популярністю, а її знімки набиратимуть сотні тисяч лайків за кілька годин після публікації.

На останній фото модель позує в рожевому купальнику, демонструючи підписникам своє миле личко. Але ракурс вона вибрала такий, що мало хто з них затримує погляд на великих гарних очах, переводячи його на не менш видатні сідниці.

“Щоб ви не робили, просто робіть це”,  – підписала світлину Аманда.

Під знімком уже відмітилися лайками понад 280 тисяч користувачів, не пошкодувавши компліментів.

У підлітковому віці ця 160-сантиметрова красуня дуже комплексувала через те, що худа. Нині ж вона відома фітнес-модель, персональний тренер та інструктор з пілатесу. Не так давно дівчина запустила власний сайт з продажу календариків та тренувальних схем. Крім того, Аманда є послом бренду EHP Labs.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аманда лі, #жінка, #краса, #можель, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #форми
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: