Місцева активіст Наталія Щіпська у Facebook написала, що проблема виникла через керівника місцевого підприємства і байдужість влади. Жінка виклала кілька фото, на яких вулиці та дороги села Скорики Підволочиського району буквально залиті брудом. Це – гній, каже Наталія, і запах стоїть нестерпний, – пише PRESS-центр.

«Після дощів, які пройшли пару днів тому, при в’їзді в Скорики водою рознесло кагату гною… і понесло: людськими городами, дорогами, пасовищем, заїздами на подвір`я і донесло в річку! Ніякі заходи не вживає ні місцеве товариство ні, місцева влада! Потічок тече по сьогоднішній день, люди ходять по багні і дихають «ароматами»…», – обурено написала жінка.

Вона переконана, що винен у всьому директор місцевого ТОВ «Україна», одного з найбільших виробників сільськогосподарської продукції, Олег Крижовачук. До слова – герой України. Але селяни бояться називати вголос винуватця їхнього лиха, адже більшість місцевих людей працює на цьому підприємстві.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гній, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #село, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: