Трагедія сталась у селі Настасів Тернопільського району. До місцевого жителя в гості із сусідньої держави приїхала 62-річна знайома. 

Читайте також

«Молюся, щоб йому нічого не заподіяли»: мати Василя Гнатюка каже, що її сина виписали з психлікарні і знову повезли в СІЗО

Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, затіяв сварку з жінкою, а тоді кілька разів вдарив співмешканку дерев’яною палкою. Почувши шум, родич дебошира вкликав правоохоронців. На момент приїзду слідчо-оперативної групи жінка лежала на пілозі вже мертвою. Співмешканець же спав на ліжку поруч.

На тілі жінки виявили тілесні ушкодження – синці на голові, руках та ногах. Судово-медична екпертиза підтвердила, що смерть настала в результаті крововиливів. Родичі загиблої розповіли, що чоловік і раніше бив співмешканку.

Підозрюваного затримали. Зараз він перебуває в слідчому ізоляторі. Йому загрожує позбавлення волі на строк до десяти років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: