Тернопільській IT Hоuse у списку 12 найцікавіших коворкінгів України

Опубліковано:
26 Вересня, 2017
Світ стрімко змінюється – вчорашні школярі та студенти, які годинами просиджували в Інтернеті в пошуках нових гострих відчуттів – сьогодні використовують комп’ютер, ноутбук, планшет, як свій головний робочий інструмент. Наступає час, коли людина вже не шукає робоче місце, а шукає місце, де можна спокійно попрацювати, зустрітися з замовниками, поспілкуватись без зайвих вух вживу і в Скайпі. Такі заклади вже отримали свою назву – антикафе.
 
Тут можна замовити собі місце і оплатити своє перебування саме у цьому просторі коворкінгу. Для клієнтів є комфортна зона відпочинку, можна попити каву, з’сти печиво. Можна отримати консультації, у тому числі юридичні. У такому закладі допоможуть провести презентацію проекту – присутні усі сучасні прилади – проектори, екрани, комп’ютеризовані робочі місця, зручні крісла. Дизайн антикафе зазвичай лаконічний. Власники не тільки займаються влаштуванням робочих місць, а і активно налагоджують навчання сучасним ІТ інструментам. Курси програмування, комп’ютерного дизайну, робототехніки і ще багато цікавих нових напрямів, таких як літнє таборування для дітей, бізнес школи для підлітків, настільні ігри, клуби вихідного дня – кожен може відшукати щось для себе. ІТ Hоuse вже має річний досвід роботи, перший випускників бізнес-школи для підлітків, перші організовані курси для дітей та дорослих,свою ІТ академію та Дитячо-юнацький технопарк. Цікаво, що щодня тут народжуються нові ідеї.
 
null

null

null
 
Сторінка у Фейсбуці “Дитячо-юнацький технопарк”.
 
Перелік найцікавіших коворкінгів тут.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кафе, #коворкінг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: