Делегація з Тернопільщини представляє інтереси краю у Польщі

Опубліковано:
26 Вересня, 2017

У понеділок, 25 вересня, у місті Люблін стартував IV Конгрес ініціатив Східної Європи, який триватиме два дні. Конгрес зосередить увагу на перспективах Центральної та Східної Європи, проблемах містобудування та розвитку сільської місцевості з урахуванням потреб мешканців. У Конгресі візьмуть участь гості з Вірменії, Литви, Польщі, Німеччини та України. Зокрема Тернопільщину представлятиме делегація до якої входить депутат облради Михайло Тимошик, також наш земляк, радник з міжнародної співпраці голови Донецької військово-цивільної адміністрації Руслан Кулик, – повідомляє Польсько-Український портал.

На конгресі велика увага буде приділена нововведенням, які не тільки дозволяють виконувати певні завдання дешевше, швидше і ефективніше, а й значно поліпшити якість нашого повсякденного життя. На конгресі в цьому році також буде включати в себе важливі питання, пов’язані з наукою і освітою, мобільністю і децентралізації влади, яка має життєво важливе значення для продовження реформування України. Крім того, окремі панельні дискусії буде присвячено туризму, питанню українсько-польського примирення, культурі та рівності. VI Конгрес в цьому році буде один з елементів святкування 700-ї річниці надання муніципальних прав Любліна.

До слова, Конгрес ініціатив Східної Європи проводиться у Любліні від 2012 року.

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конгрес, #михайло тимошик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #польща, #руслан кулик, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: