Тернополяни вимагають ввести мораторій на подорожчання проїзду у громадському транспорті

Опубліковано:
23 Вересня, 2017

Тернополяни вимагають ввести мораторій на подорожчання проїзду у громадському транспорті як у маршрутному таксі, так і в електротранспорті. Відповідну петицію уже подали на сайт Тернопільської міської ради:

З 1 жовтня проїзд у маршрутці коштуватиме 5 грн, а в тролейбусі 4 грн. А з 1 січня – 6 грн у маршрутках та 5 грн у тролейбусах, якщо розраховуватись готівкою.” та ін., ввести мораторій на підняття вартості тарифів для перевезення громадян (жителів міста Тернопіль, гостей цього міста, пільгових категорій пасажирів) готівково або безготівково на 1 рік. Прошу не прив’язувати “Соціальну картку тернополянина” та “електронний розрахунок за проїзд” до питань тарифоутворення. Пам’ятайте, що впровадження картки покликане зробити зручнішими послуги та товари для жителів міста, а не привести до ускладнення та здорожчання проїзду для інших категорій, які складають абсолютну більшість», – зазначає автор петиції Володимир Кучерявий.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #маршрутка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: