Відомий тернопільський аграрій отримав Почесну грамоту Верховної Ради

Опубліковано:
21 Вересня, 2017
Під час виїзного засідання Комітету ВРУ з питань аграрної політики та земельних відносин, що проходило за Бучаччині, народний депутат Микола Люшняк нагородив тернопільського аграрія Почесною грамотою Верховної Ради.

«За особливі заслуги перед українським народом» з рук Миколи Володимировича Грамоту та нагрудний знак отримав директор приватного агропромислового підприємства «Аркадія», депутат Тернопільської обласної ради Микола Пилипів.

– Микола Іванович також має сад та тваринницький комплекс. Ця людина активно розвиває українське село, дає людям можливість гідно заробляти. І ця грамота стане одним зі стимулів, аби і далі продовжувати таку важливу роботу, – наголосив Микола Люшняк.

Агропідприємство«Аркадія»засноване у 2002 році. Відколи посаду керівника зайняв Микола Іванович Пилипів, підприємствоздобуває значних результатів, розширює свої аграрні можливості, дбає про своїх працівників і бере вагому участь у соціальному напрямку. ПАП«Аркадія»розвиває галузі рослинництва, тваринництва і садівництва.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грамота, #люшняк, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пилипів, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: