Актор з Тернополя знявся в комедійному фільмі (Фото)

Опубліковано:
21 Вересня, 2017

У вівторок, 19 вересня, у кінотеатрі Сінема Сіті презентували українськоіталійський комедійний фільм «Ізі». Роль буфетника у стрічці дісталася тернополянину  Володимиру Кучмі. А презентували фільм акторка Вероніка Шостак та  продюсер Олег Щербина.

Світова прем’єра стрічки відбулася на 70-му Міжнародному кінофестивалі у Локарно 2017 року, де вона брала участь в конкурсній програмі.

Фільм розповідає про 40-річного італійця-невдаху на ім’я Ісідоро. Він має депресію, живе з мамою, а з кар’єрою гонщика «Формули-3» Ізі розпрощався через те, що одного разу заснув на перегонах. Проте, його брат Філо доручає йому перевезти тіло загиблого українського заробітчанина-маляра Тараса на угорсько-український кордон. Однак, на кордоні його ніхто не зустрічає, і він вирішує самотужки шукати в Україні міста народження та майбутнього спочину українця.

Словом, стрічку потрібно побачити на власні очі. Вона вже  отримала чимало схвальних відгуків  серед глядачів.

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #актор, #кучма, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фільм
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: