У Тернополі влаштують велопробіг з нагоди Міжнародного дня без автомобіля

Опубліковано:
21 Вересня, 2017

22 вересня, з нагоди Міжнародного дня без автомобіля, у Тернополі влаштують велопробіг. Захід організовує Тернопільська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Мета акції – нагадати громадськості про проблеми, які несе за собою автотранспорт, в першу чергу йдеться про високий рівень забруднення повітря. На сьогоднішній день велика кількість автомобілів є глобальною проблемою. Тому щороку, 22 вересня,  у понад тридцяти країнах проходить акція для того, щоб переконати водіїв скористатися в цей день громадським або альтернативним видом транспорту – велосипедом.

У Тернополі відбудеться велопробіг за наступним маршрутом – Театральний майдан, пляж «Циганка», Надставна церква, «Дальній пляж». Реєстрація учасників заходу розпочнеться об 11.45. Старт – о 12.00.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #велосипед, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #солыдарнысть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: