Агрохолдинг «МРІЯ» розпочав збирання цукрового буряку

21.09.2017 12:14   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Агрохолдинг «МРІЯ» приступив до збору цукрового буряку. Цього сезону Компанія вирощувала культуру вперше з моменту переходу під управління кредиторів у 2015 році. Всього «МРІЯ» планує зібрати врожай буряку із загальної площі 3,5 тис. га у Тернопільській області.

«Агрохолдинг повністю забезпечений необхідною технікою для збору цукрового буряку, – прокоментував операційний директор “МРІЇ” Андрій Григоров. – Ми задіюємо 5 своїх бурякозбиральних комбайнів та 4 одиниці спецтехніки, а також супутню техніку для обслуговування самого процесу збору врожаю. Сезон видався вдалим у плані вирощування культури, а наша інженерна та агрономічна команда спрацювала на “відмінно” по догляду за нею. Тому розраховуємо отримати врожайність не менше 45 тонн з гектара».

Читайте також

На «Святі файних мрій» гідно пофестивалили (Фоторепортаж)

Як повідомлялося раніше, повернутися до вирощування цукрового буряку «МРІЮ» спонукав значний попит на сировину для виробництва цукру в західному регіоні та відновлення роботи чотирьох цукрових заводів у Тернопільській області. Нагадаємо, раніше ці цукрові заводи належали холдингу «Т-Цукор» родини Гут, який юридично ніколи не входив до складу Агрохолдингу «МРІЯ». В 2015-2017 рр. заводи фактично не запускали виробництво. На початку 2017 року вони перейшли до нових власників – ТОВ «Радехівський цукор» (входить у склад міжнародної групи компаній Pfeifer&Langen, Німеччина). Це зробило можливим співпрацю агровиробників і переробників сировини та зняло соціальну напругу стосовно подальшої долі цукрової галузі в регіоні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі