За крадіжку води тернополяни можуть потрапити до в’язниці (Відео)

Опубліковано:
19 Вересня, 2017

Нещодавно набув чинності закон «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», яким передбачено за крадіжку води штраф у розмірі від 1700 до 3400 гривень, або кримінальну відповідальність строком до трьох років, – пише Медіатор.

Читайте також

В жительки Великої Березовиці вкрали планшет
У тернополянина поцупили рибальський човен
За доброту віддячили крадіжкою

Серед найбільших порушень зафіксовано встановлення магнітів на лічильники, самовільне підключення до системи водопостачання, безоблікове використання ресурсу. Як зазначає начальник відділу розрахунків населення КП «Тернопільводоканал» Руслан Бурмас, після впровадження закону, крадіїв поменшало, проте вважати це наслідком впровадження штрафів не варто . Найефективнішим методом боротьби з неправомірними діями споживачів є встановлення антимагнітних пломб-наклейок, котрі унеможливлюють вплив  на лічильник.

– Неодноразово наше підприємство фіксує різні випадки втручання в роботу лічильників, а саме встановлення магнітів, самовільне підключення до систем водопостачання та водовідведення, безоблікове водокористування, пошкодження лічильників тощо, – зауважив начальник відділу розрахунків населення КП «Тернопільводоканал» Руслан Бурмас.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: