Чоловіки 1975, 1977 та 1991 років народження проникли до квартири місцевого жителя у Зборові та винесли гроші і прикраси на суму у майже  40 тисяч гривень. Їм інкримінують статтю 185 частина 3 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, що завдала значної шкоди потерпілому.

Читайте також

В жительки Великої Березовиці вкрали планшет
У тернополянина поцупили рибальський човен
За доброту віддячили крадіжкою

На злочин йшли вранці, квартиру обирали навмання. Брали лише непримітні речі, невелику побутову техніку, золото та гроші. Крадене продавали. Першу крадіжку правоохоронці зареєстрували ще 16 травня 2017 року. Через місяць злодї обікрали ще одну квартиру у районному центрі. Тоді поцупили комп’ютерну техніку та золоті вироби. Шлях проникнення такий же  – пошкодження серцевини врізного замка.

Бандити намагалися втекти від поліції на автомобілі «Audi А4», проте їх затримали. У чоловіків вилучили трубний ключ та викрутку. У скоєному зізнався лише один з них. Двоє інших стверджують, що лише допомагали. Правоохоронці також з’ясували, що тріо причетнє ще до кількох крадіжок у Теребовлі та Львівській області. Двоє підозрюваних уже «сиділи» за майнові злочини. Тепер долю зловмисників вирішуватиме суд.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: