Отримати «Картку тернополянина» можуть містяни, які живуть чи працюють в Тернополі

Опубліковано:
18 Вересня, 2017

У міській раді Тернополя повідомили, що «Картку тернополянина» можуть отримати не тільки тернополяни, але й жителі, які офіційно працюють у місті. Відповідне рішення прийнято на засіданні виконкому.

Для отримання електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» потрібно заповнити анкету – заяву, додати фото та згоду на збір та обробку персональних даних. Також необхідне підтвердження офіційно зареєстрованого чи фактичного місця проживання та офіційного місця роботи у м. Тернополі.

В підтвердження офіційно зареєстрованого місця проживання у м. Тернополі особа подає:

Паспорт громадянина України (у випадку наявності у особи Паспорта громадянина України у формі ID-картки – довідку про реєстрацію місця проживання з органу реєстрації у м. Тернопіль)

або довідку про внесення інформації до державного демографічного реєстру та видані документи, що складається у формі витягу з державного демографічного реєстру або довідку про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб.

В підтвердження офіційного місця роботи у м. Тернополі особа подає: довідку з місця роботи та завірену копію трудової книжки.

В підтвердження офіційно зареєстрованого місця проживання у м. Тернополі особа подає: Паспорт громадянина України, акт, складений балансоутримувачем будинку, споруди, житлового комплексу або комплексу будинків і споруд (ЖЕК), або об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ), управителем або іншою обслуговуючою організацією про підтвердження фактичного місця проживання особи у м. Тернопіль.

Нагадаємо, що особи, які отримають електронні квитки «Соціальна картка тернополянина» користуються правом проїзду у міському транспорті загального користування за окремо визначеним тарифом. Виготовляють такий квиток терміном на п’ять років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #картка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пільги, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: