Тернопіль увійшов в 2 млн км пробігу AC\DC-банки (Фото)

17.09.2017 21:13   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

Іноземці з різних країн світу побували в Тернополі на першій зустрічі фанатів легендарного гурту AC\DC. Наше місто ввійшло в число учасників пробігу AC\DC–банки, з якою фанатии об’їздили 2 млн км, в тому числі побували в Антрактиді. Також подарунком для тернополян було виконання пісень гурту від італійця Matteo Giovannone, - пише Терен.

Україна стала третьою країною, де зібрались фанати AC\DC. Такі фестивалі уже проходили в Німеччині та Шотландії (Батьківщина Бона Скотта).

– Саме у Тернополі заснували перший український фан-клуб гурту, – говорить його співзасновник Андрій Стеліга. – після зустрічі багато іноземців уже залишили позитивні відгуки про наше місто, хоча їхати сюди спершу побоювались. Ми плануємо робити подію щорічною. Уже думаємо про проведення наступного року, адже іноземці планують час заздалегідь.

Фанати приїхали із легендарною банкою з-під пива, яка належала учасникам гурту. Її передають із міста до міста, де фотографують банку та публікують коротеньку історію про місцевість.

– Тернопіль запам’ятався іноземцям метровим тортом, поїздкою на катері  під музику AC\DC та смачною кухнею, – додає Андрій Стеліга. – Усього на зустрічі зібралось понад 100 учасників. Наступного року очікуємо розширення масштабів дійства.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі