Зареєстрували перший проект «Громадського бюджету», який стосується лікарняного обладнання

Опубліковано:
16 Вересня, 2017

Зареєстрували перший проект “Громадського бюджету”. Зокрема, він стосується придбання обладнання для діагностики ускладнень вагітності.

Таке медичне обладнання потребує Друга міська лікарня.

– В перинатальному центрі ТМКЛ№2 народжує більше 3000 жінок щорічно. Спостерігається зростання частоти ускладнень вагітності. У відділі патології вагітності проліковано 450 пацієнток, всі вони потребують ретельного моніторування стану плоду для попередження малюкової смертності. Мета проекту покращити якість діагностики порушень стану плоду для своєчасного лікування та родорозрішення, – йдеться в повідомленні.

Читайте також

Прийом проектів на «Громадський бюджет» 2018 розпочали в Тернополі

Нагадаємо, що подати проекти н “Громадський бюджет можна до 30 вересня.

–  Можна подавати проекти «великі» (від 300 001 до 1 000 000 грн.) або «малі» (1 000 до 300 000 грн.) у сферах безпеки та громадського порядку, велоінфраструктури, дорожнього господарства, енергозбереження, засобів масової інформації, комунального господарства, культури, навколишнього середовища, освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, спорту, тощо. Проект повинен бути реалізований в межах одного року, – повідомив міський голова Тернополя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бюджет, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: