Роман Заставний: «На власні очі побачивши господарства Тернопільщини, парламентарі прийматимуть потрібніші рішення»

15.09.2017 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Особисто побувавши в регіонах України, парламентарі прийматимуть більш правильні рішення. На цьому наголосив голова міжфракційної групи «Тернопільщина» у Верховній Раді Роман Заставний після участі у виїзному засіданні Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин, що відбулося в Бучацькому районі.

«Добре, що депутати приїжджають безпосередньо в регіони - вони починають орієнтуватися в ситуації, яка складається на місцях. Напевно, значно правильніші, логічніші будуть прийняті ними надалі закони, які впливають на долю людей, що на цих територіях проживають. Побачивши землю, як люди працюють на цій землі, побачивши і відчувши проблеми, які є - набагато швидше, ефективніше можна працювати в напрямку їх вирішення», - пише Роман Заставний у мережі Фейсбук.

Парламентар стверджує, сьогодні в хорошого господаря, який думає про землю, працює на ній, дбає про людей, що його оточують - є достатньо можливостей розвивати, будувати власний бізнес.

«Сьогоднішній прогрес в розвитку підприємництва у сфері сільського господарства досить помітний. Більше того, цей розвиток правильний! Думаю, найближчим часом він складатиме вагому конкуренцію нашим сусідам, зокрема по західних кордонах України», - переконаний Роман Заставний.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі