Отримати «Картку тернополянина» – справа не з легких

Опубліковано:
15 Вересня, 2017

До першого жовтня файномістяни намагаються встигнути виготивити картку тернополянина, щоб їзидити у громадському транспорті дешевше. Однак це виявилося справою не з легких. Багато черг і незадоволення. Більшість хвилюється, що не встигне отримати цю картку.

– Картку тернополянина» мають видавати будь-де – як прописаним, так і не прописаним у Тернополі, – розповів 20 хвилин начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку міської ради Ігор Мединський. – Є рішення виконавчого комітету, що тернополяни, незалежно від прописки, можуть подати документи у будь-який пункт: ЦНАП, управління соцполітики, чи в ЖЕК. Єдине, що лише учні і студенти можуть подавати документи в навчальні заклади, але ніхто не забороняє їм зробити це в іншому місці. На прохання людини їй зобов’язані дати  анкету, і в ньому ж місці мають видати картку через 20 днів. В дванадцяти ЖЕКах ми відкрили 20 точок, де можна написати заяви. В ЦНАПі створили електронну чергу, щоб не було скупчення людей. Скоро маємо встановити в транспорті безконтактні термінали. Впровадження карток йде повним ходом. Якщо ж є випадки, де комусь з необ’єктивних причин відмовляють у подачі документів, то це є порушенням рішення виконавчого комітету підлеглими структурами міської ради, і за це їхніх керівників будуть притягувати до адміністративної  відповідальності.

Якщо не видають заяви на отримання картки, звертайтеся в управління транспорту, комунікацій та зв’язку за тел. 52-15-14. 

Гаряча лінія підтримки клієнтів ТОВ “Системний зв’язок” для з’ясування питань щодо “Соціальної картки тернополянина”: (0352)40-03-50, (050)040-03-50, (067)240-03-56.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #картка тернополянина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: