Тернополянка поскаржилася на голого чоловіка, який займається самозадоволенням

Опубліковано:
15 Вересня, 2017

Ексгібіціоніст лякає студенток юридичного Тернопільського національного економічного університету. Чоловік занадився біля навчального корпусу і займається самозадоволенням на очах переляканих студенток. Одна з них вочевидь не витерпіла і написала звернення на сайті міської ради і попросила вжити усіх необхідних заходів.

“Добрий вечір, пане мер! Підкажіть до кого звернутись і хто у нашому місті повинен дбати про безпеку? Справа у тім, що у скверику, який веде до юридичного корпусу ТНЕУ вже досить давно \\\\\\\”оселився\\\\\\\” ексгібіціоніст який виходить із-за кущів як тільки бачить дівчат-студенток, що поспішають на пари. Це доволі таки неприємне видовище та й зрештою чому він там має бути? Такі люди хворі і не відомо, що їм завтра прийде в голову. Будь ласка допоможіть нам у тому, щоб нашим дітям було безпечно. Наперед вдячна”, написала Ірина.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #економічний, #ексгібіціоніст, #збоченець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #самозадоволення, #тернопіль, #тернопільські новини, #університет
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: