У змаганнях «Sport time», які пройшли у Тернополі, взяли участь 16 студентів з 4 навчальних закладів міста. Організувала захід Тернопільська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

«Підтримка спорту є надзвичайно важливою. Тому ми завжди звертаємо особливу увагу як в частині забезпечення спортивних закладів, так і в частині розбудови спортивної інфраструктури в місті. Адже розуміємо, що кошти вкладені сьогодні в спорт в майбутньому дозволяють українській нації бути здоровою, розвиватись, ефективно працювати. Тобто, ми вкладаємо сьогодні кошти в наше майбутнє. Цим заходом хочемо популяризувати спортивний спосіб життя, підкреслити, що спортом треба активно займатись, долучатись до таких заходів і організовувати їх», – каже секретар Тернопільської міськради, голова міської організації «БПП «Солідарність» Віктор Шумада.

Читайте також

Тернопільські студенти за три роки відправили бійцям 4600 кв метрів маскувальної сітки

Спортивна естафета була поділена на кілька етапів – біг, вибивання м’ячем, їзда на велосипеді, вправи з кросфіту. Останнім етапом стало канатне перетягування між командами. За першість змагалися студенти Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, Тернопільського національного економічного університету, Тернопільського державного медичного університету імені І. Горбачевського і коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ. Перемогли у змаганнях студенти медичного університету.

«Отримав інформацію про те, що пройдуть такі змагання і залюбки відгукнувся. Зібрав своїх друзів і взяли участь  в естафеті. Враження неймовірні, море емоцій. Найбільш неочікуваним був четвертий етап, що відбувся на острівку «Чайка». Бо про три етапи ми знали, а про нього – ні. Там потрібно було вибивати м’ячем на кількість – ногою, коліном, рукою і головою. Ми не сподівалися, але викрутились з ситуації», – каже капітан команди ТДМУ ім. І.Горбачевського Любомир Данилюк.  – «На мою думку, такі змагання дуже потрібні. Це нові друзі, нові знайомства, це корисно для здоров’я. Такі заходи стимулюють молодь займатися спортом. А спорт – це здоров’я!»

Переможців нагородили медалями, грамотами. А учасникам спортивного заходу, які особливо відзначилися у спортивній естафеті, організатори вручили сертифікати в розважальні заклади та в спортзал.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #солідарність, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: