«Тільки переїхали в новий будинок, а там уже вимагають гроші на двері», – мешканці обурені!

Опубліковано:
14 Вересня, 2017

«Ми щойно переїхали в новий будинок, а у нас одразу вимагають здавати гроші на вхідні двері», – розповідає пані Ганна. Жінка нещодавно переселилася в новобудову по вулиці Самчука, буд.3а. Про збір коштів мешканців повідомили оголошенням на дверях. І це попри те, що вхідні металеві двері, за словами пані Ганни, уже є, а крім них встановлені й  дерев’яні. Свою скаргу жінка подала на сайт Тернопільської міської ради:

“Доброго дня, Сергій Віталійович! я мешканець будинку 3а по вул. Самчука, обслуговує будинок ПП\”Сервіс Буд\”,будинок наш новий недавно зданий в експлуатацію, в чому проблема… Вчора 11.09.2017 року на дверях з’явилося оголошення такого змісту: Шановні мешканці будинку! важливе прохання! здавайте по 1000 грн. на вхідні двері, Ліді Михайлівні в Промбудпроект на 2-му поверсі! Дякуємо! Питання: при чому тут Промбудпроект? на які двері, коли є металеві вхідні двері у під’їзд, а тоді ще додаткові другі дерев’яні двері, просто металеві двері потрібно пофарбувати( повистрілювала фарба).Чому ж тоді ПП “Серсіс” не робить роботи поточного ремонту, навіть таблички з вказанням № підїзду не мають часу почепити. У мешканців є бажання встановити кодовий замок на вхідні двері,але ж для цього не обов’язково їх міняти, а у нас 9 поверховий будинок і по 4 кв. на поверсі немаленька сума комусь набіжить на незрозумілі двері. Прошу дуже Вашої допомоги у цьому непорозумінні», – зазначає пані Ганна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #міська рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #новобудова, #скарга, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: