Замість «Ukrainians» тернополянка створить іншу соцмережу «ЄСВОЄ!» (Відео)

Опубліковано:
13 Вересня, 2017

Замість «Ukrainians» тернополянка Олександра Струмчинська створить іншу соцмережу, адже розробку першої вона припиняє через відмову спонсорів фінансувати цей проект. Канадські спонсори відмовилися вкладати кошти в «Ukrainians» через низьку активність користувачів. Про ідею створити нову соціальну мережу Олександра повідомила на своїй сторінці у Facebook:

Читайте також

Струмчинська повідомила, що української соцмережі не буде

«Всім привіт! Декілька днів тому я оголосила про припинення розробки національної соціальної мережі Ukrainians. Ця новина сколихнула українців і викликала широке обговорення в засобах масової інформації та соціальних медіа.

Та не спішіть сумувати!

Сьогодні, ми радістю оголошуємо про початок нової ери. Наша команда збирається змінити, хоча, ні – Наша команда змінює! саму суть поняття “соціальна мережа”.

Останні століття, Українці завжди користувались чужим: чи то російським, чи американським…

Однак,… сьогодні ми з гордістю заявляємо про те, що у нас є своє!

Саме в Україні з’явився Інноваційний продукт, який ми продемонструємо цілому світу. Вже у вересні розпочне роботу нова!, інноваційна соціальна мережа ЄСВОЄ, яка об’єднає не тільки українців, а також громадян інших держав», – написала розробниця соцмереж.

Дівчина впевнена, що нова її ідея матиме успіх.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #єсвоє, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #соціальна мережа, #струмчинська, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: