Група дослідників з Англії з’ясувала найбільш відповідний час для сексу. Фахівці зійшлися на тому, що оптимальний період статевої активності починається через 45 хвилин після пробудження, орієнтовно о 6:45. 

Читайте також

Названо найсексуальніші зріст і вагу жінки

Як повідомляє Huffington Post, в дослідженні було задіяно близько тисячі добровольців. Метою опитування було на підставі досвіду різних людей з’ясувати найбільш відповідний час доби для результативного виконання тих чи інших завдань. Результатом дослідження стали рекомендації фахівців щодо оптимального розкладу на день. 

Так, наприклад, вдалося з’ясувати, що ранок розпочатий з сексу заряджає людину бадьорістю на весь день, завдяки вивільненню ендорфінів, гормонів щастя. До 9:45 концентрація гормонів досягає свого піку, що збігається з часом в який людина готова приступати до праці. Однак, через годину слід робити паузу, адже саме в цей час людина найбільш вразлива для стресів. 

Ефективність даних рекомендацій підвищитися, якщо лягати спати о 22:10. При дотриманні цієї норми вже через 20 хвилин вдасться заснути, а через півтори години перейти до фази глибокого сну. Таким чином можна ще до півночі у повному обсязі відновити енергію витраченупротягом попереднього дня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #секс, #тернопіль, #тернопільські новини, #час
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: