Проморолик Тернополя уже можна дивитися, зняли його за 84 тисячі (Відео)

08.09.2017 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У Тернополі створили перший професійний проморолик Тернополя «Тернопіль – місто, що залишається в серці». Втілив його в життя відомий режисер та кліпмейкер Тарас Химич, а мелодію написав композитор та співак Андрій Підлужний, - пише Доба.

З ідеєю зйомок проморолика міста виступили представники ГО «Тернопіль фест». Бюджет відеоролика 84 тисячі гривень, фінансувала міська рада. Режисером став Тарас Химич зі Львова, який показав Тернопіль так, як бачить турист.

– Найперше враження – найважливіше. Головна принада Тернополя озеро, яке об’єднує місто. Влітку хочеться до водойми, я уявив собі відпочинок саме тут: катери, доріжки, щасливі люди. Цей ролик легкий концентрує увагу на відпочинку, а не на історії. Не обійшлось без знайомства і кохання, – каже Трас Химич.

Знімали проморолик три дні, з 18 до 20 годин, обробка та монтаж зайняли тиждень. Герої — молоді тернополяни. Хлопець – поліцейський, а дівчина фотомодель, працює не лише в Україні, а й за кордоном. Музика до проморолика «Тернопіль – місто, що залишається в серці» створювалася у традиційному складі учасників гурту «Нічлава» Андрія Підлужного та Андрія Гураля.

– Складно не було, адже це місто, де народився. Атмосфера оновлення й розвитку Тернополя навіяла дивовижні сучасні ритми, які впровадженні у композицію. Думаю, ця музика не лише доповнила, а й прикрасила ролик нашого міста. Цю композицію можна завантажувати як рингтон і ставити на дзвінок, – розповів Андрій Підлужний.

Заступник міського голови Леонід Бицюра сподівається, що промо ролик розміщатиметеся не лише у соцмережах та місцевому телебаченні, а й на всеукраїнських каналах у рамках соціальної реклами. А наступного туристичного сезону вплине на кількість туристів в Тернополі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі