У Тернополі посеред білого дня діти нюхають клей

Опубліковано:
8 Вересня, 2017

Циганчат, які нюхали клей на вулиці Острозького, тернополянка помітила, сфотографувала, а потім викликала поліцію. Однак маленькі безхатьки, побачивши правоохоронців, кинулися навтьоки.  Tetiana Semus свій пост обурення написала на своїй сторінці у Фейсбук.

“11-та ранку, вул. Острозького, біля входу в супермаркет “Рукавичка” троє характерної зовнішності дітей дихають клеєм з кульків. Викликаю поліцію, чекаю. Діти потихеньку пересуваються в бік Чікен-хату, я спостерігаю. Під’хав патруль, патрульна вийшла з машини, зробила крок в їх бік – циганчата ноги в руки і навтьоки. Патрульна сідає в машину і все, зреагували, називається.

Підхожу, питаю, чому нічого не роблять, чому не доганяють. Відповідають, що неповнолітніх без батьків затримувати не можуть, хіба можуть на місці провести профілактичну бесіду. БЕСІДУ. З ОБНЮХАНИМИ В ХЛАМ ДІТЬМИ.

Так шо, панове громадяни – так і будем мовчки спостерігати за тим, як вільно почуваються в нашому місті немісцеві непрацююці особи, які незаконно проживають та його території без прописки, займаються жебракуванням, поводяться аморально і давайте не буду перераховувати все те, про що ви і так знаєте?”, – написала вона.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #клей, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: