Мітинг в Києві за спрощення розмитнення європейських автомобілів завеершився. Без сутичок не обійшлося (Відео)

Опубліковано:
8 Вересня, 2017

Під Верховною Радою сталися сутички між активістами, які вийшли за спрощення розмитнення європейських автомобілів, та поліцією.

6 вересня власники нерозмитнених автомобілів з іноземною реєстрацією оголосили безстрокову акцію протесту під Верховною Радою. Сотні автовласників вимагають змінити правила розмитнення.

Зокрема, їхні вимоги такі: спрощення або скасування розмитнення європейських автомобілів та зниження норм “Євро-3”, “Євро-4”, “Євро-5”, щоб машину можна було реєструвати після звичайного техогляду.

7 вересня власники нерозмитнених авто на європейський номерах продовжили свій мітинг. Активісти хотіли підійти ближче до стін ВР, та на заваді стали десятки бійців Нацгвардії.

Активістів це розлютило, вони почали йти вперед до парламенту, в результаті чого зійшлись у сутичці з поліцією. Відео бійок з’явилось на сторінці організації “Авто Євро Сила” у Facebook.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автомайдан, #верховна рада, #євробляхи, #пікет, #сутичка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: