Більярд у «Лисому»: для новачків та професіоналів (Фото)

Опубліковано:
6 Вересня, 2017

— Більярдна зала – місце позитивної енергетики, жартів і зустрічі з друзями. Тут відпочиваєш і заспокоюєшся. Більярд не терпить напруження, нервовості – маєш бути спокійним і розслабленими. Ця гра вчить концентруватися, розвиває координацію, стратегічне мислення, вдосконалює психологічні навички, — каже засновник приватного клубу «Лисий» Тарас Ковальчук.

Якщо ви ще не вмієте грати в більярд – не біда, можете навчитися цьому в школі більярду «Лисого».

Тут розроблені заняття для людей різного віку та рівня підготовки. Навчають грати навіть школярів, створені групові та індивідуальні програми. У заняттях для новачків акцент на засвоєнні базових технік, розвитку координації та концентрації уваги. Гравці з базовими знаннями пройдуть психологічну підготовку, вдосконалять вміння, опанують інші види більярду.

Читайте також

Cитно, смачно та оригінально – дегустаційні сети від «Лисого» (Фото)

— Мій батько Станіслав Ковальчук дуже добре грає у більярд. На честь нього, до речі, навіть названо один із ударів. Він не тільки досвідчений гравець, а й добрий вчитель — виховав не одного художника та архітектора, і не одного гравця в більярд. Він викладає у нашій школі більярду. Це він показав мені основи гри. І до речі, вона зовсім не така по духу, як показують у фільмах, де в якомусь притоні зі всієї сили луплячи по кулі. Більярд вимагає спокою, розслабленості. Це благородна гра, в яку особливо приємно грати з друзями. Це добре нагода розслаблено поспілкуватися.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Більярдна зона приватного клубу «Лисий» розташована на першому поверсі, тут є чотири столи для гри в російський більярд та два для гри в пул. Тут ви з комфортом опануєте ази гри, вдосконалите свої вміння та приємно проведете час із друзями.

м. Тернопіль, вул. Січовийх Стрільців, 3-А.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #більярд, #клуб, #лисий, #тарас ковальчук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: