У Тернополі відкрили сучасний спортивно-відпочинковий майданчик з амфітеатром (Фото)

Опубліковано:
6 Вересня, 2017

Сучасний майданчик відкрили у дворі Тернопільської спеціалізованої школи із поглибленим вивченням іноземних мов № 3. Там можна займатися спортом та відпочивати. Є столики,  лавки, клумби та невеликий амфітеатр. Участь у відкритті взяли батьки, учні, дирекція школи та очільник Тернополя Сергій Надал.

null

«Цей проект реалізовується спільно: частково за кошти міської ради і частково за кошти батьків та меценатів. Тут проведено багато робіт з благоустрою місця для відпочинку та занять спортом школярів, – розповідає міський голова. – Дякую усім батькам та меценатам, хто долучився до облаштування такого майданчика, адже це чудова інвестиція в освіту».

Нагадаємо, що на початку вересня також відбулося відкриття універсального спортивного майданчика біля загальноосвітньої школи №16 та ще раніше спортивний майданчик відкрили біля школи №11.

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #майданчик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: