Порошенко підписав закон про амністію для АТОвців

04.09.2017 17:13   Джерело: Depo.Хмельницький
Опубліковано : Новини Тернопілля

Президент Петро Порошенко підписав закон "Про амністію у 2016 році", за яким учасники АТО, покарані за нетяжкі злочини, зможуть вийти на волю, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу глави держави.

Про це Порошенко заявив під час зустрічі з героями України та предстоятелями церков.

За словами Порошенка, до нього звернулися військовослужбовці та керівники церков щодо амністії для тих, хто брав активну участь у АТО, але не скоїв важких злочинів, щоб держава пішла на зустріч військовим у питанні помилування.

Предстоятель Української православної церкви Київського патріархату, патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет подякував главі держави за створення нової української армії.

"Ми всі вдячні Вам, що Ви створили українську армію. Ми знаємо, якою була українська армія у 2013 році, і якою вона стала у 2017 році. Без армії, так само як і без церкви, - держави немає", - сказав Філарет.

Він також зауважив, що "за злочини потрібно карати, так само як і Господь за гріхи карає, але Господь сказав, що милувати потрібно".

Своєю чергою, герой України, майор Збройних Сил Ігор Герасименко повідомив, що дуже багато учасників АТО чекали на підписання цього закону.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Depo.Хмельницький  

Коментарі