На роковини загибелі Андрія Чернятинського та Олександра Рудика в Борщові відкрили меморіальні дошки

Опубліковано:
4 Вересня, 2017

23 серпня  минає рік з дня загибелі  під час виконання службових обов’язків двох співробітників Борщівського відділення  поліції — 30-річного майора Олександра Рудика і 31-річного капітана Андрія Чернятинського, – пише НОВА…

В знак пам’яті про офіцерів колеги з борщівської поліції ініціювали відкриття меморіальних дощок. На подвір’ї відділення поліції зібралися рідні, друзі, товариші загиблих правоохоронців, прибули керівники ГУНП, начальники структурних підрозділів, відділів та відділень, представники місцевої влади.

Виступаючи перед присутніми, начальник Головного управління Нацполіції краю Олександр Богомол згадав трагічні події 23 серпня минулого року: «Нелегким був рік без Олександра та Андрія. Осиротів наш колектив, ми втратили кращих офіцерів, але пам’ять про них житиме завжди  у наших серцях».

Багато світлих спогадів, добрих і щирих слів почули рідні про Андрія та Олександра. Та найбільш хвилюючий момент був попереду… Коли співробітники борщівської поліції зняли білу завісу, з гранітних скрижалей навіки застиглим поглядом дивилися на усіх «герої буднів — без війни солдати» Андрій Чернятинський та Олександр Рудик. Після відкриття меморіальних дощок поліцейські разом із рідними прийшли з поклоном до могил загиблих.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #меморіал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рудик, #тернопіль, #тернопільські новини, #чернятинський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: