Тернополянин знає, що треба зробити, щоб стати популярним на всю країну

02.09.2017 18:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

1 вересня на першу студентську лінійку у виші прийшов 15-річний  тернополянин Мирослав Корицький. Хлопця визнали наймолодшим студентом України. Вмить через це він став відомим на всю країну. Нині Мирослав – першокурсник наукового інституту міжнародних економічних відносин Тернопільського національного економічного університету.

Як пише Україна молода випереджати однолітків Славко почав ще змалечку — в дитсадку «пропустив» середню групу, а школярем став у п’ять із половиною.

Коли ж закінчив другу чверть 10-го класу, то на сімейній раді вирішили, що можна спробувати здобути середню освіту екстерном.

У школі таку ініціативу підтримали, тож упродовж другого півріччя Мирослав навчався паралельно у 10-му та 11-му класах, а заодно самотужки, без допомоги репетиторів, готувався до ЗНО.

Після випускного подав документи на три спеціальності тернопільського економічного університету і пройшов на «міжнародну економіку», де матиме можливість поглиблено вивчати німецьку мову, а у майбутньому продовжити навчання в одному з вишів Німеччини.

Треба зазначити, що прабабуся та прадідусь Мирослава по мамі за національністю німці, тож, можливо, це не просто випадковість.

Наразі наймолодший студент України мріє максимально займатися саморозвитком, здобути як мінімум дві спеціальності та у перспективі стати фахівцем зi... спортивного менеджменту.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі