Ремонт тернопільської частини траси до Львова планують завершити у жовтні

01.09.2017 10:43   Джерело: zik.ua
Опубліковано : Новини Тернопільщини

На Тернопільщині тривають ремонтні роботи на дорозі Львів-Тернопіль. Повністю ремонт автошляху мають завершити до кінця жовтня. Про це IA ZIK повідомили у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області.

«Ремонт траси Львів-Тернопіль на території нашої області плануємо завершити цього року, орієнтовно до кінця жовтня. Станом на сьогодні на ділянці дороги в межах Тернопільщини відфрезовано понад 5 км покриття та влаштовано вирівнюючий шар з асфальтобетону. За допомогою установки КМА дорожники вкладають органно-мінеральну суміш. Також ведуть земляні роботи», – повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик.

Читайте також

Дорожники не припиняли ремонти і у святкові вихідні

Він також зазначив, що дорогу Львів-Тернопіль вперше за багато років відремонтують капітально як частину транснаціонального коридору «GO highway». Він має з’єднати українські чорноморські порти Миколаїв та Одесу з польським Гданськом. Цілісна магістраль буде завдовжки майже 900 кілометрів та пролягатиме через Львівську, Тернопільську, Хмельницьку, Вінницьку, Черкаську області. Далі розділиться у напрямку Одеси та Миколаєва, доєднавши Кіровоградщину.

У Службі автодоріг Тернопільщини додали, що ремонтні роботи на трасі Львів-Тернопіль розпочали в першу чергу, оскільки у регіонах завчасно провели тендерні процедури на майданчику Prozzoro та підготували відповідну проектно-кошторисну документацію. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: zik.ua  

Коментарі