В оздоровчому таборі на Тернопільщині діти масово заразилися кишковим грипом

Опубліковано:
30 Серпня, 2017

За інформацією працівників Тернопільського обласного лабораторного центру МОЗ України, діти, які відпочивали в оздоровчому таборі «Лісовий», що у Бучацькому районі, підхопили кишковий грип. Недугу виявили у десяти  неповнолітніх.  Лікарі діагностували у них гастроентероколіт, вони їли млинці з курячим м’ясом і морозиво у закладі громадського харчування, який розміщений поруч недалеко від табору. Епідеміологи припускають, що заразитися «кишковим грипом» діти могли через порушення технології приготування страв та через недотримання санітарних правил.

Інцидент трапився на початку серпня, проте, епідеміологи не розголошували цієї інформації, через проведення досліджень та встановлення причини захворювання у дітей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #зараження, #кишковий грип, #лісоуий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #отруєння, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: