Тернополяни збираються масово зустрічати Саакашвілі на кордоні з Польщею

Опубліковано:
29 Серпня, 2017

Після повідомлення, що М.Саакашвілі вирішив повернутися в Україну та навіть вказав місце пропуску на кордоні, сотні тернополян звертаються до обласної організації партії «Рух Нових Сил»  зі своїми пропозиціями взяти участь в зустрічі Міхаїла на кордоні з Польщею.

«Ми готуємо поїздку наших прихильників для участі в мирній акції – зустрічі Михаїла. – зазначає Координатор Тернопільської обласної організації партії «Рух Нових Сил» – Михайла Саакашвілі» Михайло Жирівський. – На місці проведення в нас буде облаштований табір з усіма необхідними засобами. Так, у нас зараз виникають певні технічні проблеми в підготовці, проте з часом ми усе допрацюємо. Всіх хто з Тернопільщини бажає долучитися до поїздки, можуть телефонувати: (068) 204 10 05 або 0-800-75-35-60.

null

Координатор Тернопільської обласної організації партії «Рух Нових Сил» Михайла Саакашвілі» Михайло Жирівський

Зі слів пана Жирівського, робота ведеться, незважаючи на випади істеричних політиків, що закликає стріляти в громадян, котрі приїдуть підтримати Саакашвілі, та пропонують власноруч створювати групи для розстрілів активістів.

Як відомо, Лідер «РУХУ НОВИХ СИЛ» Михайло Саакашвілі, якого влада хоче позбавила  українського громадянства, заявив, що повернеться в Україну 10 вересня через пункт пропуску Краковець (Львівська область) на кордоні з Польщею.

Михіїл Саакашвілі заявляє, що ніколи не порушував закон і не збирався цього робити

Лідер РУХУ НОВИХ СИЛ переконаний, що позбавлення його українського громадянства — це ознака агонії влади. «В них нічого не вийде. Я повертаюсь в Україну. Я приїду 10 вересня з Польщі через пункт пропуску Краковець», — заявив політик.

Саакашвілі застеріг владу не перетворювати факт свого приїзду в черговий цирк для російських каналів. Він додав, що приїде в Україну з дотриманням всіх норм законодавства та піде в український суд, щоб відкрито відстоювати свої права. 

Наразі Саакашвілі перебуває в Польщі, де проводить зустрічі з парламентарями та урядовцями. Зокрема, він провів онлайн-зустріч з представниками іноземних дипломатичних представництв – Німеччини, Латвії, Польщі, Естонії, Італії, Латвії, Литви, Канади, США та інших країн. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зустріч, #кордон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #саакашвілі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: