Тернопіль на відео 1954 року

28.08.2017 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Тетяна Яцечко-Блаженко

Вдалось натрапити на цікаве відео міста Тернополя в 1954 році. В нашій країні середина 50-х років характеризувалася, з одного боку, посиленням впливу тоталітаризму, а з іншого - виникненням необхідності принципових змін в усіх сферах життя суспільства. На середину 50-х років Україна займала вагоме місце в народногосподарському комплексі СРСР. Особливого розвитку набули машинобудування, металургія та легка промисловість.

5 березня 1953 р. помер Й. Сталін. Проте з його смертю не зникли сталінізм і тоталітаризм, які пустили в суспільстві глибоке коріння.

На короткометражному відео про місто Тернопіль можна розгледіти такі сюжети, як: 1.Загальний вигляд міста. 2.Вулиці, площі, парки, сквери міста. 3.Будівлі кінотеатру, бібліотеки, Будинку піонерів, магазинів. 4.Пам'ятник Богдану Хмельницькому. Будівництво будинків.

Звукова доріжка на відео відсутня. Оператором відео є З.Чернявський.

Приємного перегляду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі