Поблизу пам’ятника Бандері висадили червонолистий барбарис

Опубліковано:
28 Серпня, 2017

100 кущів барбарису було висаджено поблизу пам’ятника Степанові Бандері. Очікується, що за рік кущі стануть більшими на 20 сантиметрів і стануть окрасою площі.

Як кажуть комунальники, барбарис червонолистий – дуже популярний різновид звичайного барбарису. Його полюбили через високу декоративність, адже цей чагарник здатний прикрасити будь-який сад чи паркову територію.  

Читайте також

Як виглядатиме реконструйований сквер біля площі Героїв Євромайдану

Втім рослина захищена колючками, якими вкрите його стебло, тому тернополянамрадять не чіпати кущі руками, щоб не поранитися.

– Продовжується впорядкування входу в парк Шевченка, у рамках якого було здіййснено планову висадку сотні кущів червонолистого барбариса. Зазвичай для озеленення обирають кущі різних відтінків зеленого, втім червонолисті породи дерев та кущів підсилюють контрастність і створюють так званий ефект “рамковості”. Також червний барбарис гармоніює з перголою, – розповідає начальник управління ЖКГ Олег Соколовський.

null

Фото: Тернопільська міська рада

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барбарис, #дерево, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: