27-28 серпня «Чемпіонат міста з віндсерфінгу» – долучаємось до олімпійського спорту

Опубліковано:
27 Серпня, 2017

Вінсерфінг видовищний вид спорту. Хоча наш Тернопільський став далеко не море, але вже понад 25 років відчайдухи на дошках ширяють просторами від берега до берега. За цей невеликий період часу тренери водно-спотивної бази “Буревісник” виховали справжню олімпійську команду з віндсерфінгу.

Побачити виступи спортсменів можна буде 27-28 серпня в районі пляжу “Циганка”, де відбудеться вітрильна регата “Чемпіонат міста Тернополя з вітрильного спорту”.Приймають участь, як молоді спортсмени віком від 10 років, так і досвідчені учасники чемпіонатів світу та Європи. Серед учасників Призер Чемпіонату Світу, багаторазовий чемпіон України, учасник Олімпійськиї ігор у Ріо де Жанейро, майстер спорту міжнародного класу – Олександр Тугарєв, якого визнали одним з найкрасивіших учасників Олімпіади. Змагання почнуться о 13 годині.

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #озеро, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: