Тернопіль матиме найдовшу катальпову алею в Україні

Опубліковано:
25 Серпня, 2017

Найдовшу катальпову алею країни започаткували в Тернополі. Про це повідомили в управлінні ЖКГ. Її протяжність становитиме півтори кілометра.

– У гідропарку «Топільче» ми вже висадили 124 катальпи, 70 катальп від центрального фонтану до дамби цього року та ще 54 – від ТЦ «Орнава» до центрального фонтану в 2016 році. Таким чином у Тернополі вже започаткували найдовшу катальпову алею в Україні, – розповідає головний спеціаліст відділу благоустрою та екології міського управління ЖКГ Тетяна Придача. – Планується, що після того, як буде висаджено ще декілька десятків катальп, протяжність цієї алеї становитиме півтори кілометра. 

Як зазначає Тетяна Придача, усі саджанці дерев доглядають та поливають фахівці відповідних установ. Цикл поливання залежить від погодних умов та сезонних опадів. 

Також в рамках програми комплексного озеленення міста продовжують висаджувати тюльпанові дерева, павловнії, червонолисті клени, сливи «Піссарді», каштани «Бріотті», тощо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дерево, #катальпа, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: