На родинне обійстя в Калинівку Зборівського району вбивця приїхав із Львівщини. 26-річний чоловік взяв із собою на побачення 4-річного малюка, залишивши вдома вагітну дружину. Він планував зустрітися із 38-річною сокільчанкою, з якою почали спілкуватися на сайті знайомств.

Читайте також

Прив’язали камінь і кинули у став: на Тернопільщині жорстоко вбили молоду жінку

Жінка прибула на місце близько опівночі в четвер, 17 серпня. Автобусом добралася до Золочева, а звідти – на таксі. Новий знайомий заздалегідь підготувався, купив пляшку вина і шоколадку. На березі ставка вони розпивали алкоголь та купалися. А коли чоловік відмовився вести нову знайому до будинку через дитину, почалася сварка. Львів’янин спересердя вдарив свою пасію кулаком в обличчя. А коли та пригрозила поліцією, почав душити. Рот жертви закрив скотчем, який, знайшов неподалік. Коли жінка перестала дихати, кинув тіло у воду. Воно одразу спливло, тому, замотавши в її футболку камінь вагою 14 кілограмів, вбивця знову кинув тіло у ставок та пішов спати до дитини.  

Підозрюваний був певен, що тіло ще довго ніхто не знайде, бо на деякий час залишився в Калинівці. До Львова поспішив у неділю, коли на ставку знайшли труп і приїхали поліцейські. 22 серпня його затримали у Львові. З’ясувалося, що він раніше вже мав проблеми із Законом.

Дії вбивці кваліфікували за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Зловмисник перебуває під вартою. Причин своєї агресії в ту ніч він пояснити не може.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #калинівка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: