Двоє громадян Грузії підозрюються у вчиненні злочині. Чоловіки можуть поводити себе агресивно.

null   null

Абралава Райбулі Роляндович, 1981 року народження, уродженець Цаленджиха, краю Самегрело-Верхня, тимчасово не працюючий, без постійного місця проживання та реєстрації, раніше судимий за ч.1 та ч.2 ст.185 КК України. Зріст 172 сантиметри, середньої статури, волосся темно-русяве, коротке із залисиною.

Чакаберія Зураб Тенгізович, 1988 року народження, уродженець Галі, Абхазької області, без реєстрації та постійного місця проживання, раніше не судимий. Зріст 170-175 сантиметрів, худорлявої статури, волосся темне, середньої довжини, хвилясте. Особливі прикмети: татуювання на лівому передпліччі у вигляді павутини, татуювання на правій та лівій ключиці у вигляді зірок.

Інформацію про зловмисників можна повідомляти за номерами: 096 620 66 73, 067 790 30 04, або 102 у будь-який підрозділ поліції.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочинець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: