На свята Патрульна поліція Тернополя посилить контроль на вулицях міста

Опубліковано:
23 Серпня, 2017

З 18 по 28 серпня патрульні посилили контроль на вулицях міста. Щодня про безпеку тернополян дбатимуть близько 70 працівників Тернопільської поліції. – інформує прес-служба Патрульної поліція Тернополя.

Також зосереджені додаткові піші патрулі  у місцях проведення масових заходів, у центральній частині міста під час 24 – 28 серпня.

Працівники поліції закликають тернополян та гостей міста святкувати з розумом та відповідально. Більшість порушень закону, зокрема конфліктів, крадіжок, розбоїв, стається в стані алкогольного сп’яніння. Подбайте про безпеку Ваших домівок – повідомляйте надійних друзів, сусідів про те, що лишаєте оселю.

В разі виявлення підозрілих осіб чи предметів – телефонуйте на 102

Читайте також

Водій за кермом вживав алкоголь під час перевірки документів патрульними
Тернополяни допомогли патрульним затримати чоловіка, що ймовірно мав намір здійснити крадіжку

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безпека, #контроль поліції, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #патрульна поліція, #патрульні, #святкування, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: