На Театральному майдані відсвяткували День Прапора України (Фото)

23.08.2017 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

На Театральному майдані Тернополя відзначили День Державного Прапора України. Жовто-блакитний стяг освятило духовенство, а потім урочисто, під музику оркестру, вгору його підняли учасник АТО Володимир Грицина, відомий письменник Василь Шкляр та діти Тернопільщини. Зі святом громаду міста вітали представники влади міста й області, військовим Тернопільщини, які захищають на сході цілісність і волю України – відзначили нагородами, в тому числі посмертно. Хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв України.

До пам’ятників Незалежності, Степану Бандері, В’ячеславу Чорноволу і Тарасу Шевченку поклали квіти.  

«Я рада, що сьогодні маю нагоду прийти та вшанувати символ нашої держави – Прапор України. З цим прапором проводжаємо на війну наших чоловіків, прощаємося із загиблими захисниками і під цим прапором гордо крокуємо у майбутнє з упевненістю та вірою у краще. Маємо любити все українське, шанувати наш герб, гімн і прапор та жити, як справжні патріоти та націоналісти. Слава Україні!», - каже  тернополянка  Марія Кузяк.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото автора


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі