Збаражчина запрошує на святкування 26-ї річниці Незалежності України

Опубліковано:
22 Серпня, 2017

Цьогоріч усі головні заходи щодо святкування 26-ї річниці Незалежності України відбуватимуться у м. Збараж. Водночас відбудеться свято Збаразького замку. На відвідувачів організатори приготували цікаву святкову програму. – повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація

Читайте також

У пісенному фестивалі «Яблуневий Спас» взяли участь тернопільські поети (Фото)
Мобільний інформаційний пункт управління юстиції завітав у місто Збараж

Розпочнеться святкова програма об 11.30 із молитви за Україну на площі перед пам’ятним знаком жертвам політичних репресій у Збаражі. Одночасно із заходами, передбаченими до Дня Незалежності, у Збаразькому замку у рамках проведення в області свят замків відбуватиметься свято Збаразького замку. Початок о 12-ій год.

О 14.00 год. відомий український письменник Василь Шкляр презентує свій новий історичний роман «Троща», який розповідає про УПА та про перемогу людини над обставинами і над собою. Презентація відбудеться в органному залі Збаразького замку.

О 16-ій год. на місцевому стадіоні відбудеться фінальний матч чемпіонату області з футболу між командами «ДСО – Поділля» (Тернопільський район) та «Колос» (Зборів). А о 19.00 заплановано концертна програма «Україна є, Україна буде»: творчий звіт аматорських художніх колективів Збаразького району. О 21-ій год. розпочнеться мистецька розважальна програма. Участь у концерті візьмуть: відомий тернопільський співак Павло Доскоч та молодіжний гурт Тернополя “Терен”. Місце проведення – спортивний комплекс м. Збараж. 

Запрошують усіх бажаючих!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #День Незалежності України, #Збараж, #Збаражчина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #святкування, #Святкування Дня Незалежності України, #свято, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: