У заступника голови Національної поліції України викрали дорогу іномарку

22.08.2017 14:36   Джерело: ZIK
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У заступника голови Національної поліції України Олександра Фацевича, який раніше командував спецротою МВС «Світязь», викрали службовий позашляховик преміум-класу.

Про це на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив редактор програми «Гроші» Сергій Мальнєв, - пише ZIK.

Читайте також

Стосунки вирішив з’ясувати з допомогою бейсбольної бити
Жінка через необачність допомогла злодіям обікрасти себе

Як повідомляє прес-служба Національної поліції України, глава відомства Сергій Князєв підтвердив факт незаконного заволодіння службовим авто.

У відомстві зазначають, що зовні викрадений автомобіль виглядав як цивільний. Будь-яких коштів, пристроїв або механізмів, які могли б вказувати на те, що це поліцейський транспортний засіб, у нього не було.

«На розшук машини орієнтовано особовий склад Київської області та прилеглих регіонів, як це відбувається зазвичай при викраденні автомобілів. Гарантую, що знайдемо», – підкреслив Князєв.

Варто нагадати, що рота патрульної поліції «Світязь», якою командував нинішній заступник голови Національної поліції України, двічі побувала в котлах – спочатку в Іловайському, а потім у Дебальцевському. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ZIK  

Коментарі