Очільник Тернополя Сергій Надал зустрівся з учасниками «Просвіти» з Аргентини

Опубліковано:
22 Серпня, 2017

Тернопіль відвідали учасники культурного товариства «Просвіта» з Аргентинської Республіки. Під час зустрічі з міським головою Сергієм Надалом вони обговорили напрямки співпраці у культурній, освітній та економічній сфері.

Як зазначив очільник міста, ця співпраця дасть новий стимул для економічної, культурної та освітньої співпраці між містами.

null

Фото: Тернопільська міська рада

– Дякую віце-президенту Міжнародної торгової палати ICC-UKRAINE Тарасу Демкурі за організацію зустрічі та співпраці з нашими новими партнерами з Аргентини. Також очікуємо у жовтні на візит мера аргентинського міста Апостоліс для офіційного підписання Меморандуму про партнерство між містами, – повідомив Сергій Надал.

До слова, українське культурне товариство «Просвіта» — культурно-освітня організація української діаспори в Аргентині, що діє з 1924 року. Організація ставить собі на меті згуртування українців та їхніх нащадків серед аргентинського суспільства, популяризацію української культури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аргентина, #мистецтво. зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #просвіта, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: