Важкоатлетка зі Скалата Марія Хлян представить Україну на Всесвітній Універсіаді

Опубліковано:
21 Серпня, 2017

Важкоатлетка з Тернопільщини – уродженка Скалата Марія Хлян представить Україну на ХХІХ літній Всесвітній Універсіаді. Змагання проходять в тайванському місті Тайбей з 19 до 30 серпня. Спортсменка вийде на помост у середу, 23 серпня у групі А у ваговій категорії до 69 кг.

Читайте також

До Тернополя приїдуть спортсмени з 12 країн світу

Нагадаємо, Марія Хлян є призеркою чемпіонатів Європи, майстром спорту України міжнародного класу, навчається у Тернопільському національному економічному університеті, вихованка Скалатської ДЮСШ, обласної ШВСМ, тренують її Віктор Симів та Вікторія Шаймарданова.

Цьогоріч, студентська збірна України, яка бере участь у ХІХ літній Всесвітній Універсіаді, налічує 179 студентів-спортсменів із 55 вишів. Також, до команди увійшли й інші студенти з Тернополя:  Анна Єфременко (волейбол), Наталія Ільків та Антон Рудник (дзюдо), Ольга Ляхова та Тетяна Мельник (легка атлетика), Джоан Фейбі Бежура, Анатолій Герей, Юрій Цап (фехтування).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хлян
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: